facebook

Articole

Suntem două mame, Maria și Lucia.
La fel ca tine și prietena ta, în fiecare zi avem aceeași luptă și misiune principală: copiii.
Uneori plângem de fericire, alteori de tristețe, dar întotdeauna din iubire pentru ei, copiii noștri. Vrem să împărtășim cu tine fiecare experiență prin care trecem căci acolo unde poveștile noastre se termină aventura ta abia începe. Fiecare dintre noi avem propriile metode și reguli după care ne ghidăm și ne-ar plăcea să împărtășești cu noi aventurile tale materne. Indiferent de continent, țară sau orașul în care locuim suntem cu toate în aceeași barcă, aceea de "a fi mamă".
Cu drag,  M. și L.

Noi doi. Cum ne-a schimbat relația apariția copilului?

O cină la restaurant, o ieșire la cinema sau la teatru, festivaluri de muzică, vacanțe de vară cu prietenii...așa arăta viața ta de cuplu înainte de nașterea copilului. Ce s-a schimbat?

Articol nou
07.08.2018 | Autor: Maria, mama lui Mihai

Rolul mamei în secolul XXI

"Pe vremea mea lucrurile se făceau altfel”. Îți sună cunoscută această frază? Cu siguranță ai auzit-o deseori de la mama sau bunica ta. Anii au trecut și multe dintre lucrurile pe care le avem astăzi la dispoziție și le considerăm atât de utile și necesare nu existau pe vremea părinților/bunicilor noștri.

Articol nou
07.08.2018 | Autor: Lucia, mama Laurei

Cheia unei maternități relaxate? Încrederea în propria intuiție!

Atunci când copilul se naște timpul parcă se dilată: nu mai dormi suficient, nu mai ai timp pentru hobby-urile tale sau să te relaxezi, pur și simplu. Totuși, ceea ce ai din plin sunt sfaturile. Dintr-o dată toți cei din jurul tău au un sfat sau o recomandare despre cum ar trebui să faci lucrurile, însă nu uita, indiferent de situație, cel mai important este să te ghidezi după propriile sentimente și intuiții.

Articol nou
07.08.2018 | Autor: Lucia, mama Laurei

Armonie în familie

Statutul de părinte schimbă complet felul în care privești lucrurile. Studiile au arătat că odată ce devii părinte crește, în mod subconștient, gradul de responsabilitate; cu alte cuvinte începi să te pregătești pentru noua ta viață, aceea de părinte. În ciuda tuturor schimbărilor care se petrec este important să rămâneți voi înșivă! De ce?

Articol nou
07.08.2018 | Autor: Maria, mama lui Mihai