Recomandări pentru administrarea produselor Minimarțieni la copii


Pentru prichindei, iarna e un tărâm de vis și nimic nu-i poate opri din dorința de a-l descoperi. Rătăciți printre cazemate de omăt, prinși în mirajul ridicării omului de zăpadă sau explorând fiecare colț de pârtie la saniuș, copiii te molipsesc întotdeauna cu entuziasmul lor. Iar tu, ca părinte, nu trebuie decât să te asiguri de un singur lucru: că amenințările anotimpului rece, guturaiul, răcelile sau gripele de tip vechi sau nou, vor fi ținute la distanță.

Iarna, întalnirea cu virușii specifici sezonului e aparent inevitabilă. Și cum nu poți să-ți închizi prichindelul într-un glob de cristal, pentru a-i da ocazia să se bucure de zăpadă nu trebuie decât să ai grijă de imunitatea sa. Ceea ce e foarte simplu dacă apelezi la cațiva prieteni binecunoscuți ai copiilor, precum Minimarțieni ImunActiv sau Minimarțieni cu Echinaceea. Cu ajutorul lor, cei mici se vor bucura de o iarnă fantastică, iar tu, de una fără griji. Pe lângă beneficii, acestea au și avantajul că vor fi apreciate de cei mici datorită formelor interesante și gustului bun.

Logo

Gummy ImunActiv

Sprijină imunitatea copiilor

VEZI VIDEO

Un copil energic este un copil sănătos, iar complexul de vitamine şi minerale din Minimarţieni îi asigură vitalitatea şi cheful de joacă. Fiecare tabletă este creată special pe gustul copiilor, colorată şi cu gust răcoritor. Complexul IMUNACTIV, element unic al Minimarţienilor, ajută la dezvoltarea sistemului imunitar, crescând astfel rezistenţa la infecţii şi ritmul de vindecare.

Vârsta 1+ an

Vârsta 3+ ani

Vârsta 6+ ani