Minimarţieni cu ImunActiv


imunitate maximă pentru cei mici

Pentru prichindei, iarna e un tărâm de vis şi nimic nu-i poate opri din dorinţa de a-l descoperi. Rătăciţi printre cazemate de omăt, prinşi în mirajul ridicării omului de zăpadă sau explorând fiecare colţ de pârtie la sănius, copiii te molipsesc întotdeauna cu entuziasmul lor. Iar tu, ca părinte, nu trebuie decât să te asiguri de un singur lucru: că ameninţările anotimpului rece, guturaiul, răcelile sau gripele de tip vechi sau nou, vor fi ţinute la distanţă.

Iarna, întâlnirea cu viruşii specifici sezonului e aparent inevitabilă. Şi cum nu poţi să-ţi închizi prichindelul într-un glob de cristal, pentru a-i da ocazia să se bucure de zăpadă nu trebuie decât să ai grija de imunitatea sa. Ceea ce e foarte simplu dacă apelezi la câţiva prieteni binecunoscuţi ai copiilor, precum Echinaceea sau Minimarţienii. Cu ajutorul lor, cei mici se vor bucura de o iarnă fantastică, iar tu, de una fără griji.

Logo

Gummy ImunActiv

Sprijină imunitatea copiilor

VEZI VIDEO

Extractul lichid de echinaceea pentru prichindei a fost conceput special în acest scop. În faţa virusurilor, echinaceea e scutul cel mai puternic, iar beneficiile sale sunt cunoscute de sute de ani. Ea stimulează imunitatea naturală a organismului şi ajută la prevenirea infecţiilor bacteriene şi virale. Pe lângă extractul lichid, Echinacea Nature's Bounty poate fi oferit celor mici şi prin tabletele speciale numite "Ursuleţi". O tableta sau doua de Echinaceea Ursuleţi pentru prichindei, pe zi, face minuni, mai ales dacă este combinată cu multivitamine cum ar fi Minimarţieni sau Bronţişori. Pe lângă beneficii, acestea au si avantajul că vor fi apreciate de cei mici datorită formelor interesante şi gustului bun.

Un alt produs de la Walmark ca să vă protejeze copilul pe timpul iernii este şi Minimarţieni ImunActiv Sirop. Special conceput pentru părinţii care duc zilnic o luptă în a-şi convinge copiii să mănânce sănătos. Minimarţieni ImunActiv Sirop conţine doza zilnică de vitamine, minerale şi alte substanţe necesare pentru creşterea imunităţii şi chiar a poftei de mâncare. Un avantaj foarte mare al siropului Minimarţieni este că poate fi oferit copiilor încă de la vârsta de un an, când ştim cu totii cât de dificil e să-i oferi puiului o dietă sănătoasă.

Indiferent ca o să alegeţi Echinaceea lichid pentru copii de la Nature's Bounty sau Minimarţieni ImunActiv Sirop, puteţi fi siguri că o să aveţi o iarnă de neuitat. Iar prichindeii dumneavoastră una sănătoasă şi plină de aventuri fantastice.

Vârsta 1+ an

Vârsta 3+ ani

Vârsta 6+ ani