Minimarţieni Gummy BoneActiv


o soluţie pentru oase sănătoase

Pentru că ştim că viaţa unei mame nu e uşoară, mai ales când vine vorba de alimentaţia celor mici, Walmark recomandă Minimarţienii Gummy BoneActiv, un supliment natural sub forma de jeleu aromat pentru dezvoltarea oaselor celor mici.

Desele înfrângeri cu care, mai mult ca sigur, toate mămicile s-au confruntat în războiul de convingere a copiilor să mănânce tot din farfurie şi mai ales să nu mai facă nazuri tocmai la mâncărurile cele mai sănătoase pot fi, în sfârşit, date uitării. Dorinţa de a oferi celor mici o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale are de curând, prin Minimarţieni Gummy BoneActiv, un aliat de nădejde.

Minimarţieni Gummy BoneActiv este ajutorul de care orice mamă are nevoie pentru a se asigura că micii mofturoşi îşi vor primi zilnic porţia de sănătate. Disponibile în patru arome delicioase - căpşuni, portocale, fructe de pădure şi lămâie - lipsite de coloranţi artificiali, jeleurile sunt o sursă de vitamine şi minerale ideală pentru o creştere armonioasă.

Nevoile nutritive ale copiilor sunt direct dependente de vârstă, sex, greutate corporală, starea de sănătate sau de boală. Conform dr. Eliza Bulacu, medic la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, nevoile nutritive pot creşte dramatic. Află aici de ce.

Multumită complexului BoneActiv (calciu şi vitamina D) din compoziţia sa, Gummy le oferă copiilor un sprijin important mai ales în dezvoltarea oaselor. Două jeleuri pe zi le asigură acestora tot necesarul de calciu pentru un sistem osos puternic. Sprijinul şi beneficiile pe care jeleurile le oferă copiilor nu se opresc însă aici.

Creşterea şi dezvoltarea organismului acestora sunt susţinute şi de acidul folic şi de biotină, un element esenţial procesului metabolic. De asemenea, Minimarţieni Gummy BoneActiv mai conţin vitamina E, care ajută la prevenirea bolilor şi ţine infecţiile la distanţa, şi vitamina C, care oferă rezistenţă organismului, contribuie la sănătatea dinţilor şi a gingiilor şi sprijină formarea muşchilor.

Esenţial în perioada de creştere, când copiii au nevoie de un aport suplimentar de vitamine şi minerale, datorită consumului mare de energie, Minimarţienii Gummy BoneActiv e o rezervă inepuizabilă şi naturală de sănătate. E un deliciu al cărui sprijin se va simţi pe termen lung, mai ales atunci când puiul cel mic va deveni puiul cel mare.

Logo

Gummy ImunActiv

Sprijină imunitatea copiilor

VEZI VIDEO

Idei sănătoase:

  1. Nu vă forţaţi copilul să mănânce! Încercaţi să aflaţi de ce face mofturi şi refuză un anumit tip de mâncare. Puteţi găsi uşor alternative care să-i asigure o alimentaţie sănătoasă şi care să-i fie pe plac.
  2. Mâncaţi împreună şi nu în faţa televizorului, sau în timpul unor activităţi care să îi distragă atenţia copilului.
  3. Luaţi masa la ore fixe, astfel încât copilul să nu ia gustări între mese pentru a-şi potoli foamea.

Recomandarea medicului

Este important să asiguraţi copiilor o dietă echilibrată, bogată în fructe şi legume, care să includă şi produse lactate, cereale, peşte, carne, evitând excesul de dulciuri şi făinoase, de condimente şi mezeluri.

În general, se recomandă ca un copil să primească trei mese principale şi două gustări pe cât posibil luate la ore regulate, evitându-se atmosfera stresantă în timpul mesei sau distragerea atenţiei prin vizionarea concomitentă la televizor.

Când te gândeşti la copii, primele lucruri care îţi vin în minte sunt energia fantastică şi pofta de viaţă pe care o au. Dincolo de percepţii însă, în spatele unui copil nu se ascunde întotdeauna un maratonist. O nutriţie lipsită de vitamine poate vlăgui orice mic năzdrăvan. Vezi observațiile medicului pediatru Dr. Alexis Cochino de la Clinica Pediasan.

Vârsta 1+ an

Vârsta 3+ ani

Vârsta 6+ ani