Minimarţieni Sirop, protecţie desăvârşită pentru copilul tău!


Pentru copii primăvara vine ca o eliberare. Scăpaţi de presiunea hăinuţelor groase, de grija uneori exagerată a părinţilor care mai toată iarna i-au ţinut doar în casă la căldură, aceştia abia aşteaptă să cucerească noul tărâm verde de joacă.

Nevoile nutritive ale copiilor sunt direct dependente de vârstă, sex, greutate corporală, starea de sănătate sau de boală. Conform dr. Eliza Bulacu, medic la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, nevoile nutritive pot creşte dramatic. Află aici de ce.

Se spune că ghioceii şi intoarcerea păsărilor călătoare ar fi primele semne ale primăverii. În zonele urbane, unde acestea se percep mai greu, retragerea iernii se simte mai degrabă prin forfota şi colecţia de zâmbete a prichindeilor. Intorşi la locurile de joacă din aer liber, aceştia abia aşteaptă să-şi descarce bateriile încinse pe timpul iernii şi să profite la maximum de primele raze de soare. Iar cu puţina grijă din partea părinţilor, necesară acum mai mult ca în orice alt sezon, nimic nu-i poate ţine departe de o primăvară de vis.

Poate părea surprinzător, dar copiii sunt mai sensibili primăvara decât în anotimpul geros. Pentru că se expun mai mult şi pentru că organismul în general are nevoie de o perioadă de adaptare la schimbarea anotimpurilor, aceştia devin mult mai vulnerabili în faţa virusurilor şi deci a răcelilor.

Logo

Gummy ImunActiv

Sprijină imunitatea copiilor

VEZI VIDEO

Asta nu înseamnă că părinţii ar trebui să devină exagerat de protectori şi să-i vegheze mai ceva ca iarna. Toate ameninţările noului sezon pot fi ţinute la distanţă cu un efort minim.

Cu un mic ajutor din partea Siropului Minimarţieni, orice părinte îi poate oferi copilului său o protecţie desăvârşită. Gripele vor sta departe de el mulţumită complexului ImunActiv, ale cărui proprietăţi unice contribuie la întărirea sistemului imunitar, la reducerea apariţiei bolilor şi susţine crearea unui scut protector.

Mai mult, pe lângă faptul că-i va feri de virusuri si de bacterii şi aceştia nu vor avea probleme cu răcelile, siropul natural îi va ajuta şi să crească sănătoşi şi frumoşi.

Primăvara, când prichindeii au tendinţa să mai sară peste mese sau să uite de pachetelele pentru gradiniţă, sprijinul Minimarţienilor este ideal. Siropul conţine un complex de vitamine, minerale şi alte substanţe active indispensabile pentru creşterea armonioasă a copiilor, ajutând astfel la dezvoltarea sistemului osos, precum şi a dinţilor. Colecţia de zâmbete primăvăratice va fi una perfectă, iar fiecare zâmbet va fi molipsitor.

Sticluţa de 150 ml Minimarţieni ImunActiv Sirop conţine doza pentru 1 lună (30 de zile) de administrare, pentru copii între 1 şi 3 ani.

Vârsta 1+ an

Vârsta 3+ ani

Vârsta 6+ ani