Minimarțienii de la Walmark au participat la "Mămici pe Biciclete"!


Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși și bone au pedalat sâmbătă 26 septembrie, în prima ediție a Paradei "Mămici pe Biciclete" din București.

Minimarțienii de la Walmark au pedalat și ei în tur, dar nu înainte de a le oferi mămicilor bonusul special de participare, format din Minimarţieni Imunactiv, multivitamine și multiminerale pentru dezvoltarea sistemului imunitar al copiilor!

Fiecare tabletă conține doza zilnică recomandată de vitamine și minerale, necesară dezvoltării fiziologice normale a copiilor. Produsul conține complexul ImunActiv format din Beta glucan, Bioflavonoide, Vitamina C și Zinc.

Oameni şi Minimarţieni pe biciclete

Parada a avut loc pe pistele din jurul Parcului Herastrau. Mămicile și copiii au fost întâmpinați de personaje magice care au asigurat buna dispozitie, iar la finalul paradei, participanții norocoși au fost recompensați cu mai multe premii din partea Minimarțienilor :)

Mamă şi copil fac cu mâna alături de Minimarţianul mascotă

Mișcarea "Mamici pe Biciclete", inițiata de Asociatia MAINOI, vizează sensibilizarea opiniei publice și a autorităților locale cu privire la statutul bicicliștilor urbani și a îmbunătațirilor necesare pentru realizarea unei infrastructuri dedicate bicicliștilor.

Minimarţianul îmbrăţişează 2 copii

Mersul pe pista de biciclete Credit foto Facebook

Mămici şi copii pe biciclete

Minimarţieni ImunActiv

Vârsta 1+ an

Vârsta 3+ ani

Vârsta 6+ ani