Minimarțieni FUTURA vine în ajutorul părinților cu o gamă nouă de vitamine și minerale cheie pentru o creștere armonioasă

Împărtășește cu prietenii
15.09.2018 | Autor: rč
Luna septembrie este aici, iar copiii au intrat deja în grija învățătorilor / profesorilor lor. Vacanța s-a terminat, iar cei mici trebuie să se obișnuiască cu noul ritm de a se trezi în fiecare zi dis-de-dimineață. Situația nu este ușoară nici pentru părinți care, odată cu începerea școlii, încep să își facă tot soiul de griji și să își pună întrebări de tipul “Oare ce vor face copiii mei pe parcursul zilei?” Rezultatele la învățătură par a fi ultima grijă a părinților care sunt mai degrabă preocupați de starea de bine a copilului “Îi lipsește ceva?”, “A mâncat suficient?”, “Este îmbrăcat corespunzător?, “Oare va răci?” – astfel de întrebări și multe altele își pun zi de zi părinți din toată lumea.

Seara, atunci când părinții ajung la grădiniță sau la after-school pentru a-și lua copiii, cel mai important lucru pe care vor să îl știe este cum s-au simțit cei mici pe parcursul zilei – au dormit, au mâncat, s-au jucat? Mamele știu prea bine că o dietă bogată și variată este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și un sistem imunitar puternic. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil să asigure copiilor, exclusiv din hrană, toți nutrienții cheie, mai ales atunci când cei mici refuză anumite legume precum broccoli, spanac sau alte alimente recunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra organismului.

Aportul zilnic de nutrienți este extrem de important, iar părinții au acum un nou ajutor – gama de produse Minimarțieni FUTURA. Dezvoltată pe baza celor mai recente recomandări ale specialiștilor în domeniu Minimarțieni FUTURA susține creșterea sănătoasă și dezvoltarea armonioasă a copiilor completând dieta și asigurându-le acestora o parte din doza zilnică recomandată de vitamine și minerale.

„Pe tot parcursul copilăriei, indiferent că este vorba de perioada preșcolară sau școlară copiii petrec foarte mult timp în grupuri alături de alți copii. Zi de zi învață lucruri noi și nu pot sta liniștiți o clipă, iar asta le solicită foarte tare organismul – de aceea am dezvoltat Minimarțieni FUTURA, complex de vitamine și minerale dedicate copiilor pentru o creștere armonioasă. Administrarea zilnică de vitamine și minerale asigură copilului doza optimă de nutrienți cheie și le oferă părinților siguranța de a ști că cei mici primesc tot ceea ce au nevoie, chiar dacă aceștia nu îi pot supraveghea pe parcursul întregii zile“, explică medicul pediatru de origine cehă Jan Boženský, membru al echipei de cercetare și dezvoltare Minimarțieni FUTURA.

Table_kids-menu_article_1_ro.png
Ce conține gama de produse Minimarțieni Futura? Unul dintre ingredientele cheie este DHA – Omega 3, acizi grași esențiali ce contribuie la buna funcționare a creierului. Cea mai frecventa sursă de DHA este peștele, îndeosebi uleiul de pește, însă mulți copii îl refuză din cauza gustului nu tocmai plăcut. Pentru un gust mai bun experții Minimarțieni au folosit în compoziția produselor Minimarțieni FUTURA DHA - Omega 3 extras din alge.

Un alt ingredient cheie este beta-glucanul. Aceta se găsește preponderant în drojdie sau în anumite soiuri de ciuperci, însă este extrem de greu de introdus în dieta copilului sub această formă. Deși doza zilnică recomandată nu a fost stabilită, unii specialiști recomandă aproximativ 100 mg beta-glucan pe zi. Minimarțieni FUTURA 3-6 ani sau 6-9 ani conține aproape jumătate din doza zilnică recomandată, în timp ce completarea necesarului se poate face, în mod natural, din cereale integrale, ciuperci etc.

O dietă variată și bogată în vitamine reprezintă un alt element cheie al unei alimentații sănătoase. Fructele, legumele, alimentele de origine animală precum ouăle sau untul joacă un rol esențial. Orice părinte își dorește ca copilul lui să aibă parte de tot ceea ce este mai bun, implicit de un meniu cât mai bogat și mai variat. Cu toate acestea aportul zilnic de Vitamina C, D3 sau K2 pe care copilul îl primește este extrem de greu de măsurat.

Cu formule unice ce adresează fiecare segment de vârstă 1-3 ani, 3-6 ani sau 6-9 ani, Minimarțieni FUTURA susține nevoile nutriționale ale copiilor și ajută părinții să se asigure că cei au parte de tot aportul de vitamine și minerale necesar pentru un sistem imunitar puternic, o creștere sănătoasă și o dezvoltare armonioasă.

ARTICOLE

A început perioada răcelilor și a nasului înfundat, cum o poți evita? Un sistem imunitar puternic este baza!

Odată cu sosirea toamnei, pe masură ce temperaturile scad, din ce în ce mai mulți copii încep să răcească. Pentru a te menține în formă, pe parcursul acestei perioade solicitante, avem pentru tine câteva sfaturi utile pentru întărirea imunității atât a copiilor, cât și a întregii familii. Dacă odată cu sosirea zilelor reci, copilul tău se confruntă cu răceli frecvente, Minimarțieni PROimun este exact ceea ce ai nevoie pentru a depăși cu bine sezonul de gripă și răceală ce tocmai începe.

Mai multe detalii