Minimarțieni FUTURA

Fiecare lucru pe care îl faci, ca și părinte, astăzi  pentru copilul tău va avea rezultate în viitor. Dăruirea, grija și atenția pe care i le acorzi în perioada de creștere și dezvoltare sunt extrem de importante.
Până la vârsta de 12 ani copiii trec printr-un proces rapid de dezvoltare fizică și psihologică. Este etapa în care copiii au cea mai mare nevoie de suport, iar asigurarea unei diete hrănitoare și variate este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil pentru părinți să asigure celor mici, exclusiv din hrană, toți nutrienții cheie.
Minimarțieni FUTURA 1-3 ani

Minimarțieni FUTURA 1-3 ani

sirop

supliment alimentar
  • Creștere armonioasă și oase sănătoase Creștere armonioasă și oase sănătoase
  • Dezvoltarea funcțiilor cognitive Dezvoltarea funcțiilor cognitive
  • Sprijinirea imunității Sprijinirea imunității
Creșterea și dezvoltarea copiilor reprezintă un proces complex și extrem de dinamic. Creșterea bruscă și dezvoltarea funcțiilor cognitive din etapa 1-3 ani face ca cei mici să aibă nevoie crescută de Calciu, Fier și Vitamine de tip K2, D care să susțină dezvoltarea rapidă și armonioasă. 
În plus, deficiențele de Fier și Vitamina D sunt printre principalele carențe cu care copii de 1-3 ani se confruntă.
Minimarțieni FUTURA 1-3 ani
Minimarțieni FUTURA 3-6 ani

Minimarțieni FUTURA 3-6 ani

tablete masticabile

supliment alimentar cu îndulcitori
  • Oase puternice și dinți sănătoși Oase puternice și dinți sănătoși
  • Dezvoltarea funcțiilor cognitive Dezvoltarea funcțiilor cognitive
  • Protecție naturală  a imunității Protecție naturală a imunității
Etapa 3-6 ani este perioada în care procesul de creștere încetinește, iar copiii încep să meargă la grădiniță. Prima introducere în colectivitate  generează o nevoie acută a copilului pentru vitamine și nutrieți cheie care să îi susțină sistemul imunitar și să îl protejzeze împotriva bacteriilor și a virusurilor.
Printre pricipalele vitamine și minerale care susțin sistemul imunitar se numără Vitaminele C și D. 
Minimarțieni FUTURA 3-6 ani
Minimarțieni FUTURA 6-9 ani

Minimarțieni FUTURA 6-9 ani

plicuri cu gel oral

supliment alimentar cu îndulcitori
  • Dezvoltare sistemului osos Dezvoltare sistemului osos
  • Sprijinirea funcțiilor creierului Sprijinirea funcțiilor creierului
  • Protecție naturală a imunității Protecție naturală a imunității
Vârsta școlară aduce cu ea dezvoltarea rapidă, fizică și intelectuală, a copiilor, dar și o întărire a independenței și  a responsabilității acestora. Uneori poate fi dificil pentru părinți să găsească pentru copiii lor echilibrul între sport, activitățile în aer liber și rezultatele bune la școală. A fi părinte nu este ușor, dar merită din plin fiecare zi!
Minimarțieni FUTURA 6-9 ani

Articole similare

Noi doi. Cum ne-a schimbat relația apariția copilului?

O cină la restaurant, o ieșire la cinema sau la teatru, festivaluri de muzică, vacanțe de vară cu prietenii...așa arăta viața ta de cuplu înainte de nașterea copilului. Ce s-a schimbat?

Mai multe detalii

Minimarțieni FUTURA vine în ajutorul părinților cu o gamă nouă de vitamine și minerale cheie pentru o creștere armonioasă

Luna septembrie este aici, iar copiii au intrat deja în grija învățătorilor / profesorilor lor. Vacanța s-a terminat, iar cei mici trebuie să se obișnuiască cu noul ritm de a se trezi în fiecare zi dis-de-dimineață. Situația nu este ușoară nici pentru părinți care, odată cu începerea școlii, încep să își facă tot soiul de griji și să își pună întrebări de tipul “Oare ce vor face copiii mei pe parcursul zilei?” Rezultatele la învățătură par a fi ultima grijă a părinților care sunt mai degrabă preocupați de starea de bine a copilului “Îi lipsește ceva?”, “A mâncat suficient?”, “Este îmbrăcat corespunzător?, “Oare va răci?” – astfel de întrebări și multe altele își pun zi de zi părinți din toată lumea.

Mai multe detalii